Email search not working

Questions/problems on Docker
Post Reply
PurpleAlien
Posts: 6
Joined: Thu Jun 22, 2017 11:25 pm

Email search not working

Post by PurpleAlien » Fri May 24, 2019 8:28 pm

Hi all,

I just installed the latest docker version and I get the following error in my browser console when I enter a query in the email filter/search bar:

Code: Select all

getMailFilteredConversations() ["Object reference not set to an instance of an object"]
Any ideas?

Thanks,
Johan

Maxim
Posts: 1884
Joined: Tue Oct 11, 2016 2:34 pm

Re: Email search not working

Post by Maxim » Mon May 27, 2019 3:23 pm

Hello PurpleAlien!
Please specify what instruction you followed to install Onlyoffice.
Did you connect emailk account?

PurpleAlien
Posts: 6
Joined: Thu Jun 22, 2017 11:25 pm

Re: Email search not working

Post by PurpleAlien » Mon May 27, 2019 7:29 pm

Hi,

I followed the instructions per the github readme, here:
https://github.com/ONLYOFFICE/Docker-DocumentServer as per the section "Installing ONLYOFFICE Document Server integrated with Community and Mail Servers". The mail server installed this way is the only one in use - no other accounts connected.

I've had the same set-up running with version 9 without any issues.

Best regards,
Johan

PurpleAlien
Posts: 6
Joined: Thu Jun 22, 2017 11:25 pm

Re: Email search not working

Post by PurpleAlien » Tue Jun 11, 2019 1:31 pm

I just did an upgrade from a 9.x to 10.x version. It seems now search on documents, email, etc. is only working on documents added after the upgrade date. My guess is something wrong with the database - any ideas?

Johan.

PurpleAlien
Posts: 6
Joined: Thu Jun 22, 2017 11:25 pm

Re: Email search not working

Post by PurpleAlien » Fri Jun 14, 2019 8:57 am

Ok, traced it down to the change to Elasticsearch. How would I re-index existing documents/mail/... from the old version using Sphinx to the new Elasticsearch version?

Johan.

Post Reply