Multiple instance of only office editor.

Integration questions/issues
Post Reply
lakshmi
Posts: 5
Joined: Tue Nov 03, 2015 8:40 am

Multiple instance of only office editor.

Post by lakshmi » Thu May 05, 2016 6:11 am

Hi..I am using only-office editor in my app.Where user can open multiple pages where we have integrated the onlyoffice.
i am able to open the only-office editor on multiple page.
But i am facing an issue now.
Each time i open the page and come back to the previously opened page.it keep showing me the loading icon on the only office editor.
I can see INVALID_STATE_ERR in firebug.
I will be grateful if any one can help me out there.

Regards,
Lakshmi.

Alex
Posts: 52
Joined: Sat Nov 07, 2015 3:19 pm

Re: Multiple instance of only office editor.

Post by Alex » Wed May 11, 2016 2:51 pm

Hello
Please send us a screenshot of the console (or just send a har file)
I also can help if you send the detailed description of your service and integration steps to onlyoffice support team at server@onlyoffice.com
Sharing any type of client access to the service would also help to reproduce/analyse the issue

efalia
Posts: 2
Joined: Wed Aug 03, 2016 12:59 pm

Re: Multiple instance of only office editor.

Post by efalia » Wed Aug 03, 2016 1:09 pm

I have the exact same issue when trying to implement multiple doc editor on one page with tabs, so I'd like to know is there any update to this topic ?

efalia
Posts: 2
Joined: Wed Aug 03, 2016 12:59 pm

Re: Multiple instance of only office editor.

Post by efalia » Wed Aug 03, 2016 1:10 pm

I have the exact same issue when trying to implement multiple doc editor on one page with tabs, so I'd like to know is there any update to this topic ?

Dean
Posts: 700
Joined: Tue Sep 30, 2014 11:04 am

Re: Multiple instance of only office editor.

Post by Dean » Thu Aug 04, 2016 11:11 am

The problem was solved with removing the embedded Editor and making it open by the link. Please answer the Alex questions to server@onlyoffice.com.

Post Reply