List symbols

Post Reply
Quiquoqua48
Posts: 5
Joined: Mon Jan 20, 2020 9:28 am

List symbols

Post by Quiquoqua48 » Mon Jan 20, 2020 9:30 am

Hi! I hope this is the right section. I have a problem with symbols when i create a list: the point is really really small, and many simbols are different from what i select, there is no "square" for example, but appears a strange symbol... Is there a way to fix it?

Alexandre
Posts: 59
Joined: Thu Dec 12, 2019 11:08 am

Re: List symbols

Post by Alexandre » Tue Jan 21, 2020 9:50 am

Hello Quiquoqua48.
Please attach the file with example of incorrect symbols to your reply. What font are you using? Also, tell me version of ONLYOFFICE Document Server.

Quiquoqua48
Posts: 5
Joined: Mon Jan 20, 2020 9:28 am

Re: List symbols

Post by Quiquoqua48 » Tue Jan 21, 2020 2:38 pm

Hi, thank you for the reply.
Mmmm i'm not using the server version, i'm using ONLYOFFICE Desktop Editors version 5.4.1.33 installed by snap.
I've attacched an example file with many symbols that i don't see correctly. Whatever font i use the symbols remain the same.

Update:
i've installed mttcorefonts, and now the symbols are different but always wrong (the first is a "ciak of a film", the second is a book and the third is the world).
Attachments
example_file_symbols.tar
(10 KiB) Downloaded 13 times

Alexandre
Posts: 59
Joined: Thu Dec 12, 2019 11:08 am

Re: List symbols

Post by Alexandre » Wed Jan 22, 2020 2:53 pm

I can’t reproduce your issue. My setup is Ubuntu 18.04 and ONLYOFFICE Desktop Editors 5.4.1.33 installed by SNAP. All symbols are displayed correctly (see screenshot).
Please describe the issue in more details. What is your OS? Make a screenshot of this file opened via ONLYOFFICE Desktop Editors.
Attachments
1.png
1.png (83.9 KiB) Viewed 191 times

Quiquoqua48
Posts: 5
Joined: Mon Jan 20, 2020 9:28 am

Re: List symbols

Post by Quiquoqua48 » Thu Jan 23, 2020 11:10 am

This is a screenshot of mine:
Image

I'm on OpenSuse Leap 15.1 with onlyoffice-desktopeditors snap version..
Attachments
screenSymbols.png
screenSymbols.png (57.94 KiB) Viewed 183 times

Quiquoqua48
Posts: 5
Joined: Mon Jan 20, 2020 9:28 am

Re: List symbols

Post by Quiquoqua48 » Thu Jan 23, 2020 11:33 am

Solved! It was a font problem, i installed free-ttf-fonts and webcore-fonts packages to solve it. Thank you anyway ;)

Alexandre
Posts: 59
Joined: Thu Dec 12, 2019 11:08 am

Re: List symbols

Post by Alexandre » Thu Jan 23, 2020 1:50 pm

We are glad that the issue was solved. If you have any other questions, let us know.

Quiquoqua48
Posts: 5
Joined: Mon Jan 20, 2020 9:28 am

Re: List symbols

Post by Quiquoqua48 » Thu Jan 23, 2020 6:28 pm

Thanks a lot for the disponibility!

Post Reply