Search found 8 matches

by Riebens
Thu Aug 16, 2018 12:35 pm
Forum: Community Server
Topic: Community server - Email Agrigator not working any more
Replies: 1
Views: 749

Community server - Email Agrigator not working any more

In the log file, the following message shows?

2018-08-16 12:07:51,249 INFO MainThread : Tenant 1 payment cache is expired.

I was not aware of email limits on the Community edition?

Any guidance would be appreciated
by Riebens
Sat Aug 04, 2018 4:35 pm
Forum: Miscellaneous
Topic: Twilio Voip drops calls
Replies: 1
Views: 638

Twilio Voip drops calls

Hi Purchased a number with Twilio and set it up in ONLYOFFICE Community Edition Version 9.6.588 Incoming and outgoing calls work, but as soon as the call is picked up, the call drops. The calls are logged against the history And against the right client. Windows 2012r2 server hosted in a data centre...
by Riebens
Sat Aug 04, 2018 4:30 pm
Forum: Web server configuration
Topic: TALK in Community Edition issues
Replies: 4
Views: 1694

Re: TALK in Community Edition issues

Hi Maxim
It was just the password.

All is well thanks

Ben
by Riebens
Mon Jul 30, 2018 10:28 am
Forum: Web server configuration
Topic: TALK in Community Edition issues
Replies: 4
Views: 1694

FOUND ISSUE: TALK in Community Edition issues

The TeamLabSvc.exe.Config file did not change the default password for Mysql during the install...

updated the password to the correct one, and all is working again.
by Riebens
Mon Jul 30, 2018 9:23 am
Forum: Web server configuration
Topic: TALK in Community Edition issues
Replies: 4
Views: 1694

TALK in Community Edition issues

Community Edition 9.6.588 Installed on Windows 2012 R2 server and works fine After a while, the TALK stops working and always shows Offline - even rebooting the Server does not help. During Document Edit, the users on a document can still talk to each other. Ports 5222 and 5280 are open and TeamLabS...
by Riebens
Tue Jun 19, 2018 5:07 pm
Forum: API
Topic: "encrypted" authentication token?
Replies: 4
Views: 1203

Re: "encrypted" authentication token?

Feedback ... Seems like the token is correct... I just needed to extract it correctly.. I have put it in a variant now and that seems to allow all the other API calls to the community server to function correctly. http://www.riebensit.co.za/SoftwareDownloads/Videoshares/2018-06-19_19-05-24.png Thank...
by Riebens
Tue Jun 19, 2018 3:56 pm
Forum: API
Topic: "encrypted" authentication token?
Replies: 4
Views: 1203

Re: "encrypted" authentication token?

Hi

Yes i did glance at it previously, but as it refers to the document server, I ignored it and only worked off the info for the community server.

I will try this and let you know.

Kind Regards
Ben
by Riebens
Mon Jun 18, 2018 10:05 am
Forum: API
Topic: "encrypted" authentication token?
Replies: 4
Views: 1203

"encrypted" authentication token?

Hi Version 9.6.579 Community edition server I am trying to access the API to get the authentication token, and during the process of retrieving the access token, i am presented with something that does not work when used in later calls : http://www.riebensit.co.za/SoftwareDownloads/Videoshares/2018-...