Search found 11 matches

by koksalbasar
Thu Mar 28, 2019 12:26 pm
Forum: Upgrade
Topic: Upgrading to 18.10.255
Replies: 1
Views: 103

Upgrading to 18.10.255

Hi,

I'm planning to upgrade my Community Edition version to 18.10.255 from 18.04.200 (because pdf files are not shown). But I cannot find any information above version 9.

Could you please suggest me some documentation for this upgrade?

Thanks for your support,
KB
by koksalbasar
Mon Jul 16, 2018 10:43 am
Forum: Notification issues
Topic: IMAP Connection works like POP3 and Inbox not working
Replies: 10
Views: 2598

Re: IMAP Connection works like POP3 and Inbox not working

Hi Maxim, I'm really sorry for my late responses (this is the health issue). I want to thanks for your suggestion. But there are no errors. All items are getting the green check sign. You can see the screenshot from the following link. https://drive.google.com/open?id=11YOM_BB3XU4FISHKtyBm8OxUB6NPyQ...
by koksalbasar
Mon Jun 18, 2018 1:59 pm
Forum: Notification issues
Topic: IMAP Connection works like POP3 and Inbox not working
Replies: 10
Views: 2598

Re: IMAP Connection works like POP3 and Inbox not working

Hi Maxim, Could we find any solution for the following issue? Thanks, Hi Maxim, Yes, we did. We're using cloudflare.com infrastructure and https is working. In addition, the red patches are not working for the upper right side icons. (How many new mails or feed are there?) When I click on the email ...
by koksalbasar
Thu Jun 07, 2018 9:18 am
Forum: Notification issues
Topic: IMAP Connection works like POP3 and Inbox not working
Replies: 10
Views: 2598

Re: IMAP Connection works like POP3 and Inbox not working

Hi Maxim, Yes, we did. We're using cloudflare.com infrastructure and https is working. In addition, the red patches are not working for the upper right side icons. (How many new mails or feed are there?) When I click on the email or the feed icons, I can see the new mail or actions. For example, I c...
by koksalbasar
Mon May 28, 2018 10:23 am
Forum: Notification issues
Topic: IMAP Connection works like POP3 and Inbox not working
Replies: 10
Views: 2598

Re: IMAP Connection works like POP3 and Inbox not working

Hi Maxim,

Nothing is changed. I have to restart the services always (at least one day of the week). Sometimes (40 - 50%) service can't restart itself. That time I must restart my server. This is not efficient.

I had not been finding any solution.

Need helps yet.

Thanks
by koksalbasar
Sat May 12, 2018 9:55 am
Forum: Notification issues
Topic: IMAP Connection works like POP3 and Inbox not working
Replies: 10
Views: 2598

Re: IMAP Connection works like POP3 and Inbox not working

Hi Maxim, Thank you for your answers and guidance. 2. Sometimes the OnlyOffice could not receive the emails. During this problem, OnlyOffice can't receive the emails but can send. Have you checked logs? I found many recursive errors. The last one like this. These are not meaningful for me. I hope it...
by koksalbasar
Wed May 09, 2018 11:42 am
Forum: Notification issues
Topic: IMAP Connection works like POP3 and Inbox not working
Replies: 10
Views: 2598

IMAP Connection works like POP3 and Inbox not working

Hi, We are using the community edition for the small team. Version: ONLYOFFICE_Community_Edition_Win-install.v18.03.188 Configuration: Six-Core - VPS Windows Server 2016 Datacenter 24GB Ram 600GB HDD We have two issues. (1) We have been configured our e-mails with IMAP. But I saw that the inbox is w...
by koksalbasar
Thu Feb 23, 2017 1:18 pm
Forum: Installation issues
Topic: CommunityServer 8.9.1.340 installation issue on WS 2008R2
Replies: 5
Views: 3018

Re: CommunityServer 8.9.1.340 installation issue on WS 2008R

Thanks for your effort. May I ask how long it takes to release the new patch, and how will I be informed?

Ps. I'm sorry for late response. I've moved my home to another city. I had some internet problems.
by koksalbasar
Tue Feb 14, 2017 11:05 pm
Forum: Installation issues
Topic: CommunityServer 8.9.1.340 installation issue on WS 2008R2
Replies: 5
Views: 3018

Re: CommunityServer 8.9.1.340 installation issue on WS 2008R

Hi Maxim, I've tried to install ONLYOFFICE_DocumentServer_Win-install.v3.0.exe When I try the fresh install the following general error message have shown by the installer. First.png This message had no extra information. The log file finishes with these lines. --------------------------------------...
by koksalbasar
Fri Feb 10, 2017 8:33 pm
Forum: Miscellaneous
Topic: Resoulation problem on OO Desktop Editors (4.2.3.296)
Replies: 1
Views: 1201

Resoulation problem on OO Desktop Editors (4.2.3.296)

Hi, I've download your desktop software. But I've an resolution issue. I've been using dual monitor. First one is 2160x1440 and the second one is 2560x1080. When I drag the second one your software screen is changing. It's not usable. (Full screen or sized window, the result was not changed. The fir...