Search found 8 matches

by avataroff
Wed Jun 21, 2017 4:34 pm
Forum: Documents
Topic: Error with documents screen acces
Replies: 3
Views: 2281

Re: Error with documents screen acces

Is anyone else having this issue?
by avataroff
Fri Jun 16, 2017 2:18 am
Forum: Documents
Topic: Error with documents screen acces
Replies: 3
Views: 2281

Re: Error with documents screen acces

I'm getting the same error. When accessing the Community Server and then selecting Documents this error pops up in the top-right corner: https://s15.postimg.org/dz6b0ltff/bufferederror.png This happened after attempting to apt-get upgrade packages on my server. When asked if I wanted to update OnlyO...
by avataroff
Mon Mar 27, 2017 4:23 pm
Forum: Miscellaneous
Topic: Windows Editor Not Connecting to Community Server
Replies: 4
Views: 1970

Re: Windows Editor Not Connecting to Community Server

Yes, it was a self-signed certificate. Thanks for the answer!
by avataroff
Fri Mar 24, 2017 5:51 pm
Forum: Miscellaneous
Topic: Windows Editor Not Connecting to Community Server
Replies: 4
Views: 1970

Windows Editor Not Connecting to Community Server

I have installed the Windows Desktop Editor and I am trying to connect it to my Community Server portal that uses HTTPS. I keep getting the error "check the portal name". I have tried using the IP address and the domain name and neither connect. I have another Community Server set up that does not h...
by avataroff
Thu Mar 09, 2017 8:34 pm
Forum: Installation issues
Topic: 502 Bad Gateway nginx after restart server
Replies: 10
Views: 12048

Re: 502 Bad Gateway nginx after restart server

POSSIBLE SOLUTION: (RE)START SUPERVISOR SERVICE ON DOCUMENT SERVER sudo service supervisor start sudo systemctl enable supervisor I was having the same problem, 502 error on the Document Server. I had done a clean install of both Document and Community Server on two machines running Ubuntu 16.04 usi...
by avataroff
Fri Mar 03, 2017 7:38 pm
Forum: Notification issues
Topic: SMTP Settings Not Working
Replies: 7
Views: 6010

Re: SMTP Settings Not Working

I got it to work. Mostly. Here's the quick bullet points and I'll explain more underneath: 1. Outlook doesn't work still 2. Gmail works, but not the way documented I've wanted to use Gmail since the beginning, but it never worked so I tried using Outlook. Outlook didn't work so I wrote on here hopin...
by avataroff
Thu Mar 02, 2017 6:44 pm
Forum: Notification issues
Topic: SMTP Settings Not Working
Replies: 7
Views: 6010

Re: SMTP Settings Not Working

I'm not given that option. The only option I have is to click "secure your account", and when I do it says that it believes the login was from me. My understanding is that you only see the option of "it's me" or "it's not me" if Microsoft believes the login to be unusual. I then downloaded and used ...
by avataroff
Wed Mar 01, 2017 9:28 pm
Forum: Notification issues
Topic: SMTP Settings Not Working
Replies: 7
Views: 6010

SMTP Settings Not Working

I've installed the community and document servers on on two machines running Ubuntu 16.04 using the Debian install method. Everything works except for SMTP settings and, naturally, no activation emails. I'm using Outlook, and the settings they provided are: Server name: smtp-mail.outlook.com Port: 5...