Try the fastest and simplest way to install ONLYOFFICE

Strange behavior while document opening [solved]

Integration questions/issues

Strange behavior while document opening [solved]

Postby AndrewG » Fri May 26, 2017 8:06 am

Hi OnlyOffice team!

Could you please have a look and suggest what could be a reason for the following error:
Code: Select all
[2017-05-26 07:34:37.282] [ERROR] nodeJS - stdout (id=ds1-db0-c03d-5927d95bc916c41443959061):[0526/072940:ERROR:browser_main_loop.cc(219)] Running without the SUID sandbox! See https://chromium.googlesource.com/chromium/src/+/master/docs/linux_suid_sandbox_development.md for more information on developing with the sandbox on.
Xlib:  extension "RANDR" missing on display ":14".
Xlib:  extension "RANDR" missing on display ":14".

[2017-05-26 07:34:37.283] [ERROR] nodeJS - stderr (id=ds1-db0-c03d-5927d95bc916c41443959061):
[2017-05-26 07:34:37.283] [ERROR] nodeJS - ExitCode (code=0;signal=SIGTERM;error:-83;id=ds1-db0-c03d-5927d95bc916c41443959061)


This happens with documents when you try to open them with Document Editor.

Thank you!
Last edited by AndrewG on Tue May 30, 2017 9:33 am, edited 1 time in total.
--
Best regards,
Andrew
User avatar
AndrewG
 
Posts: 16
Joined: Sat May 06, 2017 3:09 am

Re: Strange error while document opening

Postby AndrewG » Sat May 27, 2017 5:32 am

...Probably I need to add that the error appear in the following log: ..../DocumentServer/logs/documentserver/converter/out.log
Any thoughts are highly appreciated!
Thanks!
--
Best regards,
Andrew
User avatar
AndrewG
 
Posts: 16
Joined: Sat May 06, 2017 3:09 am

Re: Strange error while document opening

Postby Maxim » Mon May 29, 2017 10:32 am

Hello AndrewG!
Specify please what file did you try to open? HTML?
Maxim
 
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 11, 2016 2:34 pm

Re: Strange error while document opening

Postby AndrewG » Tue May 30, 2017 9:33 am

Hi Maxim,
thank you for your question! Mentioning "HTML" let us double-check Storage Service access implementation and we have found flows in our implementation!
So issue is on our side! Will be fixing it! Thanks again!
--
Best regards,
Andrew
User avatar
AndrewG
 
Posts: 16
Joined: Sat May 06, 2017 3:09 am

Re: Strange behavior while document opening [solved]

Postby Maxim » Tue May 30, 2017 11:58 am

Hello AndrewG!
You're always welcome!
Maxim
 
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 11, 2016 2:34 pm


Return to API

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 1 guest