Try the fastest and simplest way to install ONLYOFFICE

"encrypted" authentication token?

Integration questions/issues

"encrypted" authentication token?

Postby Riebens » Mon Jun 18, 2018 10:05 am

Hi

Version 9.6.579 Community edition server

I am trying to access the API to get the authentication token, and during the process of retrieving the access token, i am presented with something that does not work when used in later calls :

Image

It looks like the token is encrypted or encoded in some way.

I have looked in the documentation but cannot find where i may be making a mistake.

Any pointers to the correction of this issue will be greatly appreciate.

Kind Regards
Riebens
 
Posts: 3
Joined: Mon Jun 18, 2018 9:59 am

Re: "encrypted" authentication token?

Postby Maxim » Tue Jun 19, 2018 6:41 am

Hello Riebens!
Did you see this?
Maxim
 
Posts: 1645
Joined: Tue Oct 11, 2016 2:34 pm

Re: "encrypted" authentication token?

Postby Riebens » Tue Jun 19, 2018 3:56 pm

Hi

Yes i did glance at it previously, but as it refers to the document server, I ignored it and only worked off the info for the community server.

I will try this and let you know.

Kind Regards
Ben
Riebens
 
Posts: 3
Joined: Mon Jun 18, 2018 9:59 am

Re: "encrypted" authentication token?

Postby Riebens » Tue Jun 19, 2018 5:07 pm

Feedback ...

Seems like the token is correct...
I just needed to extract it correctly..

I have put it in a variant now and that seems to allow all the other API calls to the community server to function correctly.

Image

Thank you for your attention to this

Kind Regards
Ben
Riebens
 
Posts: 3
Joined: Mon Jun 18, 2018 9:59 am

Re: "encrypted" authentication token?

Postby Maxim » Tue Jun 26, 2018 11:20 am

Hello Riebens!
;)
Maxim
 
Posts: 1645
Joined: Tue Oct 11, 2016 2:34 pm


Return to API

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron