Try the fastest and simplest way to install ONLYOFFICE

Invalid arguments - POST api/2.0/people

Integration questions/issues

Invalid arguments - POST api/2.0/people

Postby marcelsk_br » Thu Jun 14, 2018 9:07 pm

Hello,

I started working with the APIs and I can successfully execute all GET requests qithout errors.
However, when trying to add an user to the portal via
api/2.0/people
, and I'm getting the following error:

{
"status": 1,
"statusCode": 400,
"error": {
"message": "Value cannot be null.\u000aParameter name: address",
"hresult": -2147467261,
"data": {}
}
}


I tried the example at https://api.onlyoffice.com/portals/method/people/post/api/2.0/people and the following set of information:

{
"status": 0,
"response": {
"userName": "Mike.Zanyatski",
"isVisitor": false,
"firstName": "Mike",
"lastName": "Zanyatski",
"email": "my@gmail.com",
"birthday": "1978-06-14T11:58:47.0133980Z",
"sex": "male",
"status": 1,
"activationStatus": 0,
"department": "Marketing",
"workFrom": "2018-06-13T21:00:00.0000000-03:00",
"location": "Palo Alto",
"displayName": "Mike Zanyatski",
"title": "Manager",
"avatarMedium": "/skins/default/images/default_user_photo_size_48-48.png",
"avatar": "/skins/default/images/default_user_photo_size_82-82.png",
"isOnline": false,
"isAdmin": false,
"isLDAP": false,
"isOwner": false,
"isSSO": false,
"avatarSmall": "/skins/default/images/default_user_photo_size_32-32.png",
}
}



Current installed versions:
onlyoffice-documentserver-5.1.4-22.x86_64
onlyoffice-communityserver-9.6.1-162.noarch


OS:
CentOS 7.4 kernel 4.9.99-31.el7

Please kindly advise how to proper use the API parameters.

Thank you very much in advance.
marcelsk_br
 
Posts: 3
Joined: Sat Jun 09, 2018 6:15 pm

Return to API

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests