Try the fastest and simplest way to install ONLYOFFICE

I have a problem with Polish diacritic marks such as i and ć

Suggestions on Document Server Installation/Functionality

I have a problem with Polish diacritic marks such as i and ć

Postby waldek984 » Thu Aug 24, 2017 12:10 pm

Hi, I have a problem with Polish characters in the document server. If you can write diacritic marks, you can not insert characters with a dash (alt + x) and c with a dash (alt + c). The same is true for both the cloud and nextcloud. Can it be improved somehow, something needs to be changed?
Problem is only with small letter, capital letter is ok.
When i write in the field is problem, but when im write in formula field i can write ć and ź.

I've issue on github.
https://github.com/ONLYOFFICE/DocumentServer/issues/160
waldek984
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 24, 2017 11:55 am

Re: I have a problem with Polish diacritic marks such as i a

Postby Alexander_mb » Fri Aug 25, 2017 11:00 am

Hello waldek984,

Unfortunately, the problem can not be reproduced on our side. The possible reason of the problem depends on the fonts, which are installed in Document Server. If the needed font is missing, our system tries to replace it with the other font, which may not support the Polish diacritics. If you are using Document Server on Linux OS, you can add fonts with Unicode encoding. That may solve the problem. Please follow this link to find an instruction on how to add the fonts.
Alexander_mb
 
Posts: 26
Joined: Tue Aug 08, 2017 2:01 pm


Return to Document Server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron