Page 1 of 1

Missing allfonts.js

PostPosted: Sat Mar 11, 2017 4:24 am
by sbeaver
Further to my earlier post about document server stalling at the "Loading" message, I have discovered an error message:

2017/03/10 22:04:25 [error] 2626#2626: *92 open() "/var/www/onlyoffice/documentserver/sdkjs/common/AllFonts.js" failed (2: No such file or directory), client: 172.21.2.11, server: , request: "GET /2017-02-17-15-53/sdkjs/common/AllFonts.js HTTP/1.1", host: "onlyoffice-ds.test.com", referrer: "http://onlyoffice-ds.test.com/2017-02-17-15-53/web-apps/apps/documenteditor/main/index.html?_dc=2017-02-17-15-53&lang=en-US&customer=ONLYOFFICE&frameEditorId=iframeEditor"

In my nginx logs. The file AllFonts.js is not present on the document server.

Re: Missing allfonts.js

PostPosted: Mon Mar 13, 2017 9:41 am
by Maxim
Hello sbeaver!
It's not good. You should check your permissions, iptables or firewalls.

Re: Missing allfonts.js

PostPosted: Mon Mar 13, 2017 1:59 pm
by sbeaver
No firewall is in place, and the permissions are correctly set.

I was able to visit the public document server at https://doc.onlyoffice.com/welcome/, make a copy of the AllFOnts.js file on that site and copy it to my document server. My OnlyOffice installation now works correctly.

I assume that AllFont/js was not being generated during the installation process or is missing from the installer package

Re: Missing allfonts.js

PostPosted: Tue Mar 14, 2017 6:21 am
by Maxim
Hello sbeaver!
I suppose this issue is solved now. Document Server works correctly. I'm glad to hear it.

Re: Missing allfonts.js

PostPosted: Tue Mar 14, 2017 12:24 pm
by sbeaver
NO

On a fresh install, the file AllFont.js is missing from Document server. Would you please explain how this file is generated and why it is not present in the current installer version?

Re: Missing allfonts.js

PostPosted: Tue Mar 14, 2017 1:40 pm
by Maxim
Please specify what instruction did you use to install? This one?

Re: Missing allfonts.js

PostPosted: Tue Mar 14, 2017 8:09 pm
by sbeaver

Re: Missing allfonts.js

PostPosted: Wed Mar 15, 2017 7:32 am
by Maxim
Hello sbeaver!
Please send us logs /var/log/onlyoffice/documentserver.
support@onlyoffice.com with link to your post in subject or attach archive to your post here.
Maybe there is a font in your system which causes errors of OO installation.