Page 1 of 2

OnlyOffice CPU High 100%

PostPosted: Tue Jul 04, 2017 1:47 am
by mahathir
Hi,

I'm having this issue of CPU High utilization to 100%. Because of this I'm unable to access OO. I search and google to find a solution.

1. edit file at --> /var/www/onlyoffice/WebStudio/web.appsettings.config
remove any connection to internet

2. Change DNS to google at /etc/default/docker

I still having issue of hang at my OO. I'm using VM and my server running ubuntu 16.04. RAM 4GB, CPU Cores 2 6.5MHz.

Hope you can help me on this issues.

Thanks,
Mahathir

Re: OnlyOffice CPU High 100%

PostPosted: Tue Jul 04, 2017 6:53 am
by Maxim
Hello mahathir!
If you're using Docker version you should get into the Community Server container with the command
Code: Select all
docker attach "container_id"'
and delete the file /etc/cron.d/onlyoffice. Then restart the container. If you're using deb installation just delete cron.

Re: OnlyOffice CPU High 100%

PostPosted: Wed Jul 05, 2017 3:38 am
by mahathir
Hi Maxim,

After delete the file /etc/cron.d/onlyoffice my server getting more worse. ehehehehe.. hope you can help.


Thanks,
Mahathir

Re: OnlyOffice CPU High 100%

PostPosted: Wed Jul 05, 2017 3:40 am
by mahathir
And my owncloud unable to open doc file after delete /etc/cron.d/onlyoffice

Re: OnlyOffice CPU High 100%

PostPosted: Wed Jul 05, 2017 4:13 am
by mahathir
Hi Maxim,

Now my owncloud can open doc file. Let me test this few days OO and see if the CPU still high. I'll let you know about this.



Thanks,
Mahathir

Re: OnlyOffice CPU High 100%

PostPosted: Wed Jul 05, 2017 6:12 am
by Maxim
Hello mahathir!
Test and inform us please.

Re: OnlyOffice CPU High 100%

PostPosted: Thu Jul 06, 2017 9:40 am
by mahathir
Hi Maxim,

Still problem. My CPU reach to 100%. Please assist.



Thanks,
Mahathir

Re: OnlyOffice CPU High 100%

PostPosted: Fri Jul 07, 2017 7:12 am
by Maxim
Hello mahathir!
You need to determine what process overloads your CPU
command
Code: Select all
top

what does it show? what process "eat" CPU resourses?

Re: OnlyOffice CPU High 100%

PostPosted: Fri Jul 07, 2017 7:28 am
by mahathir
Hi Maxim,

Do I need to be at my docker? or just at my host machine to used top command?

Thanks,
Mahathir

Re: OnlyOffice CPU High 100%

PostPosted: Fri Jul 07, 2017 7:31 am
by mahathir
This the error.