Try the fastest and simplest way to install ONLYOFFICE

[Control Panel] Error with rebranding functionnality

Tech support for Enterprise Version

[Control Panel] Error with rebranding functionnality

Postby dsi-lille » Wed Apr 26, 2017 1:57 pm

Hi,

when i want to change the logo using rebranding functionnality from the control panel

i get this error :

rebranding.jpg
rebranding.jpg (8.6 KiB) Viewed 496 times


from the log :

Code: Select all
2017-04-26 11:33:49,324 ERROR [Threadpool worker] ASC.Api - parse error. response:<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<style type="text/css">
body { background-color: #FFFFFF; font-size: .75em; font-family: Verdana, Helvetica, Sans-Serif; margin: 0; padding: 0; color: #696969; }
a:link { color: #000000; text-decoration: underline; }
a:visited { color: #000000; }
a:hover { color: #000000; text-decoration: none; }
a:active { color: #12eb87; }
p, ul { margin-bottom: 20px; line-height: 1.6em; }
pre { font-size: 1.2em; margin-left: 20px; margin-top: 0px; }
h1, h2, h3, h4, h5, h6 { font-size: 1.6em; color: #000; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; }
h1 { font-weight: bold; margin-bottom: 0; margin-top: 0; padding-bottom: 0; }
h2 { font-size: 1em; padding: 0 0 0px 0; color: #696969; font-weight: normal; margin-top: 0; margin-bottom: 20px; }
h2.exceptionMessage { white-space: pre; }
h3 { font-size: 1.2em; }
h4 { font-size: 1.1em; }
h5, h6 { font-size: 1em; }
#header { position: relative; margin-bottom: 0px; color: #000; padding: 0; background-color: #5c87b2; height: 38px; padding-left: 10px; }
#header h1 { font-weight: bold; padding: 5px 0; margin: 0; color: #fff; border: none; line-height: 2em; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 32px !important; }
#header-image { float: left; padding: 3px; margin-left: 1px; margin-right: 1px; }
#header-text { color: #fff; font-size: 1.4em; line-height: 38px; font-weight: bold; }
#main { padding: 20px 20px 15px 20px; background-color: #fff; _height: 1px; }
#footer { color: #999; padding: 5px 0; text-align: left; line-height: normal; margin: 20px 0px 0px 0px; font-size: .9em; border-top: solid 1px #5C87B2; }
#footer-powered-by { float: right; }
.details { font-family: monospace; border: solid 1px #e8eef4; white-space: pre; font-size: 1.2em; overflow: auto; padding: 6px; margin-top: 6px; background-color: #eeeeff; color: 555555 }
.details-wrapped { white-space: normal }
.details-header { margin-top: 1.5em }
.details-header a { font-weight: bold; text-decoration: none }
p { margin-bottom: 0.3em; margin-top: 0.1em }
.sourceErrorLine { color: #770000; font-weight: bold; }
</style>
<script type="text/javascript">
        var hideElementsById = new Array ();
        window.onload = function () {
                if (!hideElementsById || hideElementsById.length < 1)
                        return;
                for (index in hideElementsById)
                        toggle (hideElementsById [index]);
        }

        function toggle (divId)
        {
                var e = document.getElementById (divId);
                if (!e)
                        return;
                var h = document.getElementById (divId + "Hint");
                if (e.style.display == "block" || e.style.display == "") {
                        e.style.display = "none";
                        if (h)
                                h.innerHTML = " (click to show)";
                } else {
                        e.style.display = "block";
                        if (h)
                                h.innerHTML = " (click to hide)";
                }
        }
</script>
<title>Runtime Error</title>
</head>
<body>
<div class="page">
<div id="header">
<div id="header-text">Application Exception</div>
</div>
<div id="main">
  <h1>Runtime Error</h1>
  <h2 class="exceptionMessage">A runtime error has occurred</h2>
  <p><strong>Description:</strong> An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed (for security reasons).</p><p><strong>Details:</strong> To enable the details of this specific error message to be viewable, please create a &lt;customErrors&gt; tag within a &quot;web.config&quot; configuration file located in the root directory of the current web application. This &lt;customErrors&gt; tag should then have its &quot;mode&quot; attribute set to &quot;Off&quot;.</p>
<table class="sampleCode"><tr><td><pre>
&lt;!-- Web.Config Configuration File --&gt;

&lt;configuration&gt;
    &lt;system.web&gt;
        &lt;customErrors mode=&quot;Off&quot;/&gt;
    &lt;/system.web&gt;
&lt;/configuration&gt;</pre> </td></tr></table><br/>
<p><strong>Notes:</strong> The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the &quot;defaultRedirect&quot; attribute of the application's &lt;customErrors&gt; configuration tag to point to a custom error page URL.</p>
<table class="sampleCode"><tr><td><pre>
&lt;!-- Web.Config Configuration File --&gt;

&lt;configuration&gt;
    &lt;system.web&gt;
        &lt;customErrors mode=&quot;RemoteOnly&quot; defaultRedirect=&quot;mycustompage.htm&quot;/&gt;
    &lt;/system.web&gt;
&lt;/configuration&gt;</pre></td></tr></table>
<div id="footer">
  <div style="color:Black;"><strong>Version Information:</strong> <tt>4.6.2 (Stable 4.6.2.16/ac9e222 Tue Jan  3 11:48:26 UTC 2017)</tt>; ASP.NET Version: <tt>4.0.30319.42000</tt></div>
  <div id="footer-powered-by">Powered by <a href="http://mono-project.com/">Mono</a></div>
</div>
</div>
</div>
</body>
</html>
Newtonsoft.Json.JsonReaderException: Unexpected character encountered while parsing value: <. Path '', line 0, position 0.
  at Newtonsoft.Json.JsonTextReader.ParseValue () [0x002c2] in <87d97053987a40ae9d1aa30ffad1214b>:0
  at Newtonsoft.Json.JsonTextReader.ReadInternal () [0x00043] in <87d97053987a40ae9d1aa30ffad1214b>:0
  at Newtonsoft.Json.JsonTextReader.Read () [0x00007] in <87d97053987a40ae9d1aa30ffad1214b>:0
  at Newtonsoft.Json.Linq.JObject.Load (Newtonsoft.Json.JsonReader reader) [0x00013] in <87d97053987a40ae9d1aa30ffad1214b>:0
  at Newtonsoft.Json.Linq.JObject.Parse (System.String json) [0x0000c] in <87d97053987a40ae9d1aa30ffad1214b>:0
  at ControlPanel.ApiRequestManager.GetResponse (System.String response) [0x00000] in <90b3f0d395d842e4a4203dbeeb52373b>:0


Thanks for your help,
Yoann.
dsi-lille
 
Posts: 106
Joined: Mon Jul 11, 2016 1:47 pm

Re: [Control Panel] Error with rebranding functionnality

Postby Maxim » Thu Apr 27, 2017 7:05 am

Hello Yoann!
Please attach your logs or send me private message web.api.log in onlyoffice-community-server
Maxim
 
Posts: 993
Joined: Tue Oct 11, 2016 2:34 pm

Re: [Control Panel] Error with rebranding functionnality

Postby dsi-lille » Fri Apr 28, 2017 8:03 am

Hello maxim,

you can download the web.api.log from this link : https://filesender.renater.fr/?s=downlo ... c4&lang=en

Thanks,
Yoann
dsi-lille
 
Posts: 106
Joined: Mon Jul 11, 2016 1:47 pm

Re: [Control Panel] Error with rebranding functionnality

Postby Maxim » Fri Apr 28, 2017 12:58 pm

Hello Yoann!
There is no any error! Do you use OO with latest update?
Maxim
 
Posts: 993
Joined: Tue Oct 11, 2016 2:34 pm

Re: [Control Panel] Error with rebranding functionnality

Postby dsi-lille » Fri Apr 28, 2017 1:06 pm

Hi,

yes there is only an error in the controlpanel.api.log from onlyoffice-control-panel.

Yes we use the latest version :

onlyoffice4enterprise/communityserver-ee:8.9.2.27
onlyoffice4enterprise/controlpanel-ee:1.6.1.106
onlyoffice4enterprise/documentserver-ee:4.3.2.3

Also, the same error appear in our both environnements : test and production.

Thanks for your help,
Yoann
dsi-lille
 
Posts: 106
Joined: Mon Jul 11, 2016 1:47 pm

Re: [Control Panel] Error with rebranding functionnality

Postby Maxim » Fri Apr 28, 2017 1:21 pm

Yoann please send us your picture which you try to download.
Maxim
 
Posts: 993
Joined: Tue Oct 11, 2016 2:34 pm

Re: [Control Panel] Error with rebranding functionnality

Postby dsi-lille » Tue May 02, 2017 7:11 am

Hi,

it's not the picture : if i try to use a name as a logo, i get the same error.

rebranding_2.jpg
rebranding_2.jpg (36.68 KiB) Viewed 468 times


Thanks,
Yoann
dsi-lille
 
Posts: 106
Joined: Mon Jul 11, 2016 1:47 pm

Re: [Control Panel] Error with rebranding functionnality

Postby dsi-lille » Fri May 05, 2017 10:01 am

Hi,

the last version of control panel (2.0.0.82) fix the problem !
Also great job to switch from ASP/C# to Node.js :D
Control panel works faster now :)

Thanks a lot !
Yoann
dsi-lille
 
Posts: 106
Joined: Mon Jul 11, 2016 1:47 pm

Re: [Control Panel] Error with rebranding functionnality

Postby Maxim » Fri May 05, 2017 1:56 pm

Hello Yoann!
Thank you!
Maxim
 
Posts: 993
Joined: Tue Oct 11, 2016 2:34 pm


Return to Enterprise Version

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron