Try the fastest and simplest way to install ONLYOFFICE

TALK in Community Edition issues

IIS, Apache

TALK in Community Edition issues

Postby Riebens » Mon Jul 30, 2018 9:23 am

Community Edition 9.6.588

Installed on Windows 2012 R2 server and works fine

After a while, the TALK stops working and always shows Offline - even rebooting the Server does not help.

During Document Edit, the users on a document can still talk to each other.

Ports 5222 and 5280 are open and TeamLabSvc.exe excluded in the antivirus.

If I remove ALL the installations and re-do them, then TALK works for a few hours and then stops working again

Any advice appreciated...
Riebens
 
Posts: 8
Joined: Mon Jun 18, 2018 9:59 am

FOUND ISSUE: TALK in Community Edition issues

Postby Riebens » Mon Jul 30, 2018 10:28 am

The TeamLabSvc.exe.Config file did not change the default password for Mysql during the install...

updated the password to the correct one, and all is working again.
Riebens
 
Posts: 8
Joined: Mon Jun 18, 2018 9:59 am

Re: TALK in Community Edition issues

Postby Maxim » Fri Aug 03, 2018 7:33 am

Hello Riebens!
Please check the logs
there should be files like svcJabber.[date].log C:\Program Files (x86)\Ascensio System SIA\CommunityServer\Logs
Also try to restart Onlyoffice Jabber service when the issue repeats.
Maxim
 
Posts: 1747
Joined: Tue Oct 11, 2016 2:34 pm

Re: TALK in Community Edition issues

Postby Riebens » Sat Aug 04, 2018 4:30 pm

Hi Maxim
It was just the password.

All is well thanks

Ben
Riebens
 
Posts: 8
Joined: Mon Jun 18, 2018 9:59 am

Re: TALK in Community Edition issues

Postby Maxim » Mon Aug 13, 2018 8:19 am

Hello Riebens!
It was just the password.

:D
Maxim
 
Posts: 1747
Joined: Tue Oct 11, 2016 2:34 pm


Return to Web server configuration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest