Попробуйте самый простой и быстрый способ 
установки OnlyOffice

Behind a proxy - performance issues

IIS, Apache

Behind a proxy - performance issues

Сообщение Question » Ср авг 27, 2014 9:27 am

I installed ONLYOFFICE 7.7 from scratch on a Windows 2012R2 Server.
I discovered a horrible performance (each click several seconds(!)) and investigated a little bit deeper.
In the Log files I could find that the HelpCenter is not available by url http://helpcenter.onlyoffice.com/video.aspx
Obviously I failed to respond to 54.186.188.62:80 (teamlab server)
I added helpcenter.onlyoffice.com/video.aspx 127.0.0.1 to my hosts file and now it gets the expected http error code 404 but the performance is much better ,-)
The firewall is not active on my server as I have to use a proxy and all internet access is validated by a corporate firewall.
Does anyone know how to configure the proxy parameters to onlyoffice?
I could not find someting useful in the configuration files.
Thank you ver much!
===============
P.S. The original message was published on https://developers.onlyoffice.com/
Question
 
Сообщения: 15
Зарегистрирован: Вт авг 26, 2014 2:36 pm

Behind a proxy - performance issues

Сообщение AnaMih » Ср авг 27, 2014 9:29 am

To: Question
Try the following:
Open file web.appsettings.config (c:\Program Files\Ascensio System SIA\ONLYOFFICE\WebStudio\) and delete parameter for the field "value" in line <add key="web.help-center" ... />
for example
<add key="web.help-center" value="http://helpcenter.teamlab.com/{ru|de|fr|es|lv|it}" /> should be
<add key="web.help-center" value="" />
After that restart site and pool, refresh portal. P.S.: pages are loading slower for the first time, but then they should load quicker.
Аватара пользователя
AnaMih
 
Сообщения: 630
Зарегистрирован: Пн авг 25, 2014 10:15 am


Вернуться в Конфигурация Web сервера

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0